چرا زالو گاز نمی گیرد؟
قطعاً معضل گاز نگرفتن زالو ها یکی از بزرگترین مشکلات بسیاری از افراد که تجربه زالو اندازی و زالو درمانی را دارند، می باشد. در بعضی مواقع گاز نگرفتن موضع درمان توسط زالو چنان کلافه کننده می شود که درمانگر و بیمار هر دو عصبی می شوند. برای اینکه با مشکل نگرفتن زالو ها روبرو نشوید حتماً مطلب پیش رو را مطالعه بفرمایید.
پیش از مطالعه دلایل نگرفتن زالو ها، می توانید اقدامات قبل و بعد از زالو درمانی را جهت افزایش آگاهی و اطلاعات خود مطالعه بفرمایید. در ادامه عمده دلایل نگرفتن زالو به هنگام درمان را توضیح خواهیم داد.
گرسنه نبودن زالو
یکی از مهمترین عوامل گاز نگرفتن زالو جهت آغاز فرآیند درمان، گرسنه نبودن آن است. زالوی پرورشی و یا صیدی اگر زمان قرنطینه مناسب را پشت سر گذاشته باشد، به سرعت موضع درمان را گاز گرفته و شروع به تغذیه خود خواهد کرد.
زالو موجودی است که با یکبار تغذیه تا دوسال می تواند زنده بماند ولی از زمان تغذیه تا ۴ الی ۶ ماه پس از آن به تغذیه مجدد تمایل نشان نمیدهد. دلیل این بی تمایلی در حجم بالای خونی است که در هنگام تغذیه میمکد. این موجود در صورت گرسنه بودن، تا ده برابر وزن خود خون میمکد و همان زمان مذکور طول می کشد تا این غذا هضم شود.
پس نگهداری زالو های طبی به مدت ۶ ماه به حالت قرنطینه، در دمای مناسب و آب مناسب، موجب می شود زالو هنگام درمان آمادگی کامل به لحاظ گرسنگی را برای گاز گرفتن داشته باشد.
سلامت زالو از مهمترین دلایل گاز نگرفتن این موجود
پس از اطمینان از قرنطینه شدن زالو برای مدت ۴ تا ۶ ماه و گرسنه بودن آن، باید به سلامت زالو توجه نمود. کیفیت زالو به هنگام استفاده در درمان یکی از عوامل بسیار مهم در نتیجه گیری از درمان و آنزیم تراپی می باشد.
محیط نگهداری زالو ها در زمان قرنطینه، کیفیت آب مصرفی جهت نگهداری زالو ها، ظروف نگهداری، نور و دمای مناسب برای زالو ها از مهمترین عوامل برای بالا نگه داشتن کیفیت زالو به لحاظ سلامتی است.
می توان نشانه های زالو طبی سالم را اینگونه نام برد:
- حرکت زالوی طبی سالم و گرسنه، در ظرف به صورت سینوسی شنا کردن سریع می باشد به گونه ای که اگر دست خود را به طرف دهانه ظرف ببرید به سمت دست شما حرکت کند.
- از دیگر نشانه های سالم بودن زالو، عدم وجود بندی بندی بودن در تمام بدن زالو است.
- هم چنین عدم وجود لکه های سیاه یا خاکستری روی پوست زالو است که نشان از وجود بیماری دارد.
- بزرگ شدن سر زالو و سفید شدن بادکش جلویی آن نشان از عدم کیفیت زالو دارد.
- بی حالی و بی تحرکی زالو نشان از کیفیت نامناسب آن دارد.
15 دیدگاه. دیدگاه جدید بگذارید
اگر زالو در اثر هر یک از عواملی که ذکر کردید دیر گاز بگیرد نسبت به حالتی که سریع موضع مورد نظر را می گیرد در عملکرد و نتیجه ای که انتظار داریم تاثیر خواهد گذاشت؟ در واقع سرعت گاز گرفتن زالو در نتیجه نهایی و عملکرد آنزیم هایی که وارد بدن می شوند ثاتیرگزار هستند؟
با سلام. خیر . سرعت گرفتن زالو تاثیری در نتیجه نهایی به لجاظ ورود آنزیم های مفید به بدن ندارد. بلکه یکی از معضلات زالو درمانی طولانی بودن این درمان که وابسته به میزان گرسنگی زالو است، می باشد. اگر زالو موضع مورد نظر را در اسرع وقت گاز نگیرد، ممکن است استرس بیمار بالا رود. ممکن است روند درمان از نظر مدت زمان طولانی شود. فاصله اولین زالو تا آخرین زالو زیاد باشد و مطلوبیت بیمار کم شود. هم چنین زالو درمانی علاوه بر اینکه با هدف ورود آنزیم های مفید زالو به بدن انجام میشود درمانی تکمیلی جهت خونگیری است. هرچه زالو دوران قرنطینه بیشتری را سپری کرده باشد، گرسنه تر بوده و حجم بیشتری خون را از بدن خارج میکند.
در آخر اگر بازهم سوالی بود خوشحال میشویم کمک کنیم؟؟؟؟
ممنونم از مطالب زیبا و مفیدی که مطرح میکنید
سلام پزشکمن گفته ده تا زالو سمت چپ )تخمدان چپ )و ده تا سمت راست .به نظرتون این تعداد زیاد نیست؟و خطر نداره ؟
با سلام
باید قبل از زالو اندازی مزاج و قوای بدنی شما مورد بررسی قرار بگیرد. برای افرادی که کم خونی دارند و مزاج سردی دارند در یک مرحله این تعداد توصیه نمی شود ولی اگر مراحل پاکسازی اخلاط به خوبی رعایت شود و تغذیه قبل از زالو اندازی مناسب باشد بطوریکه تا حدی مشکل کم خونی برطرف شود، این تعداد نیز مشکلی ایجاد نخواهد کرد. ضمن اینکه میتوان از زالو های کوچک تر نیز استفاده نمود.
موفق باشید
با سلام آیا باعث انتقال بیماری به خصوص ایدز نمی شود؟
با سلام
زالو در بدن خود یک باکتری گرم منفی بنام آئروموناس دارد که تمام میکروباکتری ها، ویروس و میکروب ها را بعد از مدتی از بین خواهد برد.
یعنی اگر حتی زالو خون فرد مبتلا به ویروس HIV را مکیده باشد، بعد از گذراندن دوره قرنطینه ۳ ماهه، این ویروس داخل بدن زالو نخواهد بود.
البته پزشکان و درمانگران محترم جهت اطمینان و اعتماد بیماران به زالودرمانی، زالوی استفاده شده برای بیمار را جلوی چشم بیمار معدوم میکنند. تا ریسک انتقال بیماری به صفر برسد.
موفق باشید
من زالو انداختم و قبلا هم میانداختم ولی این بار بسیار قرمز شده روی زانویم و خارش دارد چرا؟
با سلام
پاکسازی پیش از زالو درمانی را جدی بگیرید.
برای رفع خارش مقداری سرکه را با آب کتری داخل نعلبکی رقیق کنید و نوک پنبه را آغشته کنید و روی محل نیش زالوها قرار دهید.
جهت رفع قرمزی و التهاب نیز تا ۳ روز هر ۱۲ ساعت دمنوش آویشن و پونه کوهی را به همراه یک قاشق غذاخوری عسل میل کنید.
موفق باشید
سلام
چطوری میتونیم کاری کنیم که زالو زود تر گیرا بشه
با سلام
زالو تا دوره کامل قرنطینه هضم را طی نکند، به گیرایی کامل نمی رسد. برای اینکار نسبت به سایز زالو از ۴ الی ۶ ماه قرنطینه لازم است.
موفق باشید
من بعد از زالو انداختن با خودم آوردم خونه کمی تو آب زردچوبه ریختم وقتی خون رو پس داد ب ظرف تمیزی منتقل کردم اما خیلی بی حرکته و ساکت یجا میچسبه مشکلش چیه ؟ دمای آب چقدر باشه؟
با سلام
نگهداری زالوی استفاده شده در درمان کار اصولی و درستی نیست. اگر برای آزمایش علمی و کسب تجربه اقدام به این کار کردید، اشکال ندارد ولی اگر برای استفاده محدد در درمان اقدام به نگهداری کردید، توصیه میکنیم اینکار را انجام ندهید.
زالو پس از تغذیه، یکی دوماه نیاز به استراحت داردتا خون خورده را هضم کند. پس یکی از دلایل بی حالی زالو، همین موضوع است. در طبیعت زالو از امکاناتی مثل آب، خاک، گیاه بهره مند است که تماماً به روند هضم زالو کمک میکنند و سیر طبیعی پس از تغذیه را طی می کنند. دمای آب برای هضم بهتر زالو ها بین ۲۵ الی ۲۸ درجه و تعویض آب مرتب لازم است.
موفق باشید
سلام وقت بخیر ، پس چرا بعضی از فروشندگان زالو تأکید بر استفاده از آب یخ برای نگهداری زالو دارند ، به گفته آنها زالو ها را داخل یخچال نگهداری میکنم
با سلام
زالو در دمای پایین به خواب فرو میرود و تحرک و تخلیه روده کمتری دارد، لذا نیتریت و نیترات کمتری در آب تخلیه میکند و موجب میشود، فرصت تعویض آب دیر به دیر را بدهد، اما این نکته معمولا باعث می شود فرد، در نگهداری زالوها تنبل شود و به مرور، با شوک های دمایی متعدد ناشی از استفاده در درمان، استرس زیادی به زالو وارد شود و کیفیت آن کاهش یابد و فرآیند گیرایی از بین برود.
پس توصیه بر این است که در دمای محیط با تعویض مرتب و منظم آب کلرزدایی شده، نگهداری شوند.
موفق باشید